Val i Sverige 2014

Då är snart valdagen här för oss som inte har förtidsröstat.
Det är inte 100% självklart men till 98% har jag bestämt mig och vilket parti det blir håller jag hemligt ett tag till. Alla partier har något som låter bra men hur blir det efter valet, kommer de hålla vad som utlovats???
Jag bryr mig inte om vad ni röstar på, det viktigaste är ATT ni röstar. Vet ni inte på vem så är det bättre att rösta blankt än inte alls!Ett uttalande som gör mig upprörd är ”vi måste bygga fler bostäder när Sverige ska ta emot 80000 flyktingar…” men hallå, det finns redan många i vårt avlånga land som behöver en bostad. Är inte det viktigare att de som redan bor här får en bostad, många ungdomar vill flytta hemifrån men det finns inga bostäder så de tvingas bo kvar hemma.
Sen är det näst intill omöjligt om man inte har ett jobb.Sen nästa problem, hur många har råd med en hög hyra i en nybyggd bostad och hur många har pengar att köpa en bostadsrätt, hur lätt är det att få ett lån i banken för att kunna köpa ett hus????

Detta var dagens tankar, tack för att du tog dig tid att läsa!

// Jensan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>