Hur svårt kan det vara?

Hundbajs

Varför skaffa hund om man tycker att det är äckligt att plocka bajs?

Dagligen måste jag gå och titta ner i gräset för att inte råka trampa i hundbajs, värst är det när mörkret faller då kan man inte gå på gräsmattor.

Tänk om det är ditt barn som snubblar och landar med ansiktet mitt i hundbajset. Det är synd om barnet men DU kanske plockar upp efter din hund i fortsättningen.

Om du har barn, hur gör/gjorde du med blöjan, låter/lät du bli att byta? Kanske har du haft hunden när den var valp och innan den blev rumsren. Vad gjorde du om olyckan var framme och valpen kissade eller bajsade inne innan du hann ut? Torkade du inte upp det?

Varför är det då så j-la svårt att inte plocka upp ute? Det är lathet och nonchalant. Hoppas att din hund trampar i någon annans bajs och sen hoppar upp i din soffa eller säng så du får smaka på din egen medicin!

Skyll inte på att du har glömt bajs påsar för i denna kommunen finns det gratis påsar på flera ställen ofta i närheten av bajstunnorna.

Tillsammans kan vi få det rent och snyggt men några få kan inte göra det och varför ska andra plocka efter dig för att du inte bryr dig? Du kanske ska lära din hund att städa efter sig själv!

Hund sopar upp hundbajs

// Jensan