Kanin och musjakt

Shit, trodde att hjärtat skulle stanna och att jag skulle stupa framlänges på vår sena hundrunda i går. Jag o en av hundarna har på mitt inititiv precis sprungit efter en mus o husse kom i rask takt efter med den andra hunden som oxå gärna hade hakat på o sprungit… Tänkte hur andra hade reagerat, då hade det varit tvärtom o musen jagat er.

Dock fick han aldrig tag på musen då den sprang in i buskarna och det är jag glad över, för jag vet inte vad jag skulle gjort med den. Kanske tur att husse var med för då hade han fått ta hand om den.

Detta var min andra korkade ide’ på två dagar. I förrgår när vi var ute så satt det en duva uppe i ett träd och jag fick för mig att springa för att slippa få duvbajs på oss. Saken är att min hund inte uppfattade varför vi sprang utan trodde att det var för att jaga en kanin. Han tyckte säkert att jippie,  äntligen ska vi jaga en kanin. Matte är jätterolig att gå ut med nu, då han oftast går med husse o tiken går med mig. Nu undrar han väl vad vi ska jaga idag men icke något.

En hund var trött och han har sovit gott (brett ut sig i min säng), det har i och för sig båda gjort i natt.

image

// Jensan