Tankefylld dag

Idag skulle min älskade mamma fyllt  59 år, hoppas att du firat med jordgubbstårta och sitter på ditt moln och tittar ner på mig.  Saknaden och längtan efter dig blir värre för varje dag och år som går. Det går inte en dag utan att jag tänker på hur livet varit om jag inte sagt och önskat en viss sak.  Känslan av att du svek mig gör så j-la ont och det går inte att beskriva eller att sudda ut känslan. Jag har bestämt mig för att inte sätta upp några fler mål i livet då det ändå blir tvärtom…mycket kan man inte påverka utan jag tror att ödet bestämmer hur allt ska bli och vara.

Jag hade behövt dig nu, mer än någonsin för att hjälpa till ta hand om min envisa mormor.

Jag har funderingar på att resa bort på min 40 års dag, en dag som du inte själv hann att uppleva innan du försvann…

Du kommer alltid till att finnas i mitt hjärta, det kan ingen ändra på!

Mamma himmelstrappan

//  Jensan