Juni månad

Här kommer en sammanfattning på vad som hände i juni månad…

Den första helgen i juni är det alltid Staffanstorps Motorshow fredag och lördag. Fredagen var det rally och drifting vid sockerbruket och vi var fyra personer från Radio92 på plats och bland annat spelade musik. På lördagen började dagen med bilkortege från Willys till Balders Hage, där det avslutades med underhållning av Krantz & Krantz innan prisutdelningen för bland annat folkets val av snyggast bil/ekipage. De tre andra var på plats redan vid 08:30 och själv så anslöt jag vid 12:30 eftersom vi inta kunde vara hemifrån hundarna båda två hela dagen. När allt var klart och färdigpackat så stack vi hem med PA-systemet och tog en dusch för att sen åka tillbaka och då till Gästis där vi åt och lyssnade på Krantz & Krantz.

Helgen efter var det dags för Burlövsfestivalen i tre dagar. Radio92 skötte mat-/dryckesserveringen och  jag höll även i knallarna för radions räkning. Det blev en lyckad helg fast vi inte var så många som hjälpte till men allt flöt på riktigt bra samt att vi hade hundpassning så vi slapp tänka på att behöva springa hem flera gånger för att gå ut med dem, vilket gjorde att vi kunde koncentrera oss på festivalen. Allt detta slit har vi gjort ideellt och då hör till ca sex månaders förberedelser och planering i alla fall för min del då jag haft hand om knallarna så som bokningar, fakturering och placering. Kan ju tilläggas att jag var helt slut veckan efter…

 

Midsommar blev därmed en lugn hemmahelg och det behövde jag.

Sista veckan blev rätt så rörig. Mormor hade sträckt sig och kunde inte klara sig själv hemma så jag sov där i fem nätter och sedan pallade jag inte mer för vi blev ovänner nästan varje dag. Mormors väninna kom dit och avlöste mig vilket var bra och hyggligt av henne. Det har varit tuffa veckor då jag har handlat, städat, gjort rent kattbaljan, fixat i trädgården…samt även hållit på här hemma med vardagliga sysslor och hundarna.

// Jensan